Zaterdagvoormiddag was het gezellig aanschuiven bij Arijs aan de Atealaan in Herentals. Vis en schaaldieren voor de feestdagen zijn erg populair. Nooit gezien.

Zaterdagochtend om 8u was het al druk bij Arijs.  Kreeften, oesters, klaargemaakte visschotels en zeevruchten vonden de weg naar 100-en Kempense keukens om het kerstdiner tot een gastronomische hoogtepunt te brengen.

Bancontact valt ook in de Kempen even plat
Atos Worldline, de maatschappij die het Bancontact-betaalverkeer in ons land regelt, meldde dat het betaalrecord zaterdag sneuvelde om 11.42 uur. Voor de allereerste keer ooit hadden in ons land meer dan 10.000 mensen tegelijk elektronisch betaald: 11.072 mensen rekenden in die minuut af.  Dat zorgde vooral bij Belgacomklanten voor onderbrekingen.
  
Ook bij Arijs viel het systeem even uit. Pijnlijk voor de 100-en klanten die stonden aan te schuiven.  Meteen schakelde het managementsteam van Arijs over op facturatie of cash. Dat beperkte uiteindelijk de wachttijd.

Zaakvoerder Walter Arijs : 'Spijtig dat het Bancontact-systeem kort uitviel.  Dat is natuurlijk buiten onze wil gebeurd.  
Ook voor eindejaar vragen we dat je zeker vooraf  bestelt langs afhaalcenter@arijs.be, je kan onze eindejaarbestelbon lezen op onze site of bel ons 014-229038. 

Prettige feesten namens ons Arijs-team !'